12 april zijn er bij Tuincentrum Steck twee workshops rondom je eigen eetbare tuin maken. Aanvullend is er een bezoek aan Kwekerij Stekkers. In het kort;
Wanneer: 12 april
Waar: Steck Utrecht
Workshop 1: Eten uit je tuin, de basis – 10:00 tot 12:00
Workshop 2: Beplantingsplan voor je eigen tuin – 13:15u – 15:15u
De workshops zijn afzonderlijk te volgen. Meer informatie krijg je via info@etenuitjetuin.nl. Of schrijf je meteen in op de website: Eten uit je tuin
Wat ga je doen?
Eten uit je tuin. Of het nu om een vierkante meter gaat of om een grotere tuin, een zonnige tuin of een tuin met schaduw, elke tuin heeft zijn eigen mogelijkheden. Diverse vragen komen aan bod, zoals: Hoeveel tijd kost een eetbare tuin? Wat moet ik als basis weten? Hoe zit het met de grond in mijn tuin en welke eetbare planten kunnen er groeien? Laat je inspireren, zodat je weet wat de mogelijkheden zijn voor jouw eetbare tuin en je een start kunt maken.
Lianne van Beek van Eten uit je tuin wil graag mensen inspireren om van hun eigen voor- of achtertuin een eetbare tuin te maken. Dit is al 20 jaar haar passie en door middel van workshops, cursussen (ook online) en individuele coaching legt ze uit wat de mogelijkheden zijn voor elke tuin. Aansluitend brengen ze een bezoek aan onze kwekerij, waar je eetbare planten kunt zien en kopen.